Geen boom is hetzelfde, geen plank gelijk. Hout is uniek!

Welkom bij NatureWood,

Groothandel in uitsluitend duurzaam geproduceerde houtproducten voor de (ver)bouw.

Wij hebben passie voor hout, een milieuvriendelijk en zichzelf vernieuwende grondstof die, mits goed beheerd, oneindig beschikbaar is. Elke houtsoort heeft zo haar eigen uitstraling en karakteristieke eigenschappen die deze grondstof grote veelzijdigheid en schoonheid verlenen.

Door te kiezen voor uitsluitend duurzaam geproduceerde houtproducten kunnen wij op een verantwoorde wijze oneindig putten uit het zichzelf aanvullende magazijn van de natuur. Op deze manier bouwen wij tegelijkertijd aan de natuur zelf, zodat deze prachtige ecosytemen in stand en behouden blijven.

Onze slogan is dan ook: "Building on Nature".

Uiteraard moeten ook ecologisch verantwoorde houtproducten volledig aan geldende kwaliteits-normen voldoen. Met ruim 30 jaar ervaring in de houtbranche kennen wij deze als geen ander en hebben dit kunnen vertalen in een gedegen assortiment in hoogwaardig ruw hout en andere kwaliteitsproducten.

Echter ook nog eens zeer betaalbaar vanwege korte aanvoerlijnen en nauwe samenwerking met betrouwbare leveranciers uit alle delen van de wereld een lage kostenstructuur van ons bedrijf.

Reden genoeg om kennis te maken met onze houtproducten, stuk voor stuk op een verantwoorde wijze geproduceerd uit het magazijn van de NATUUR zelf, kortom met recht NatureWood.